Space Shutter
Jalan Jalan :)
Sunday, 16 October 2011 ✿ 18:50 ✿ 0 Shutter Comments

goodmorning warge blogger ! arhh saye baru balek dari ruma aunt , tidur dekat sane . hee , saje jea . semalam sy pergi jalan jalan dengan cousin saye . adek saye qayyum dea nak jam gshock . huhu , saye pum beli lah jugak warne biru then semalam saye nampak abang fatin nadzirah bersam rakan rakan dea :p uekk ! round round jumpe lah jam nyea balek tuh beli kuih , sedap pulut pisang . dalam dea pisang luar dea pulut . kuih ni laen siked lahh . and semalam saye text dengan kawan lame saye ,, waahh! rindu sama dea oo . . name dea ikmal kami dulu pernah suke same suke dulu jea sekarang dah tak ; dea sekarang scho dekat BBU , alahh korang mesti tw punye dekat mane . . pagi ni nt pukol 10 aku tunggu yaya nak pergi kedai fotostat . hum aku teman lah sementare boring ape salahnye kan ? heee , next week dah cuti lahh best nyea dapat pergi family day dekat sgpore . wuu . . . seminggu tuh and rabu ni pulak perikse akhir tahun . korang yang ade perikse nt buat yang terbaek twtw ! study hard . jangan lupe solat and doa kpada allah ! :) dah saye pum same jugak nak buat betoll betoll taknak masok kelas jed lagi . takmau !! benci + boring . heshh . haha , harap tak jumpe deaowg lagi . tapi yang saya cakap jed tu tak semue lah means bape owg jea kodd . erhh * boringnyea . pagi ni nak buat ap selain update blog ? , , hohu . okay kay takpe . sye nak buat bende laen selain . saya akan study . . i like shopping :D

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt