Space Shutter
chat and story :)
Monday, 21 November 2011 ✿ 01:30 ✿ 0 Shutter Comments
Today
Nur Imaniena
Report · 16:46
hye :):)
Lee Gi Kwang
Report · 16:46
hye­ ­
Nur Imaniena
Report · 16:47
what are u doing ? i disturb u ?
Lee Gi Kwang
just chatting­ ­
you not disturb me­
 Nur Imaniena
Report · 16:48
Lee Gi Kwang
Report · 16:49
^^
­Nur Imaniena
Report · 16:50
how do you feel today ?
Lee Gi Kwang
Report · 16:52
good but tired­
Nur Imaniena
Report · 16:52
i like your new profile picture ^^
Lee Gi Kwang
Report · 16:53
gomawo
­Nur Imaniena
Report · 16:53
okay :):)
have u eat your lunch ?
Lee Gi Kwang
Report · 16:55
nae­
Nur Imaniena
Report · 17:03
do you always go online ?
Lee Gi Kwang
Report · 17:04
sometimes­
haha :) hwansangjeogida . ini chat aku dengan dea . haritu aku ade post kann? sorry aku taktahu nak post ape so aku copy chat . boringg loh ! besok aku akan buat something yang menarik bersama amelia sofia yang bestfriend . but belom confirm lagii . haha . dea ade dua tempat tinggal . first at larkin and second at taman impian emas . so kalau aku boring ajak ja dea pergi taman then singgah beli ice blended <3 hee ! yelahh dah bosan tkthu nak spent time dekat sape ? nak tengok muke dea tak ? jupp eh . kekadang kalau aku ade problem aku cakap dekat dea . dea memang sporting but agak weird sikit lah . amelia jangan marah yea ? dea funny . cepat marah pon ade jugak . hehe . tapi memang best tapi kekadang ade lah yang tak suke jugak . dulu kiteowg satu sekolah but different class . dea baek jugak org nye . so sampai sini jaa . kbaii .

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt