Space Shutter
Jalan Jalan .
Saturday, 26 November 2011 ✿ 23:30 ✿ 0 Shutter Comments
                                                     She says hey...
selamat petangg :) semalam takdapat nak post dekat blog . hehe . tired lah baru balek dari singapore . penat gile boleh takk . huhu . kiteowg pergi Taman Sentosa . satu hari ja dekat sane . seronok gile . niena dudok dengan akak amy . awal pagi dah gerak pergi office mama . adelahh jugak orang . perjalanan hanye mengambil 1jam lebih kodd . dah sampai destinasi kiteorang then kak amy tarik sy . kiteowg dekat sane bersame tak terpisah pon . hanye sy terpisah dengan family . buat dang jaa . haha . siutt jaa kan . alah bukan dapat pergi selalu . then kiteorg plan nak naek roller coster . sy , kak amy , abg razi , abg mex , dll . tak ingat lah ap name yang lain . perghh mase tu nervous nak naek . tinggi aww . niena and akak amy dudok tengah and abg due og tado dudok tepi . dah naek tu turon ja laju gile . menjerit . tapi bukan niena lahh . fuhh ! seram gile terbalek . kiteowg amek yang terjuntai dekat bawah . kaki dekat bawah . humm . hentah lahh . dah tu pening . ade yang nak muntah . then kite pergi Dinosour Park . amek picture dekat sane . lepastu pergi Far Far Away . nak pergi tengok shrek 3D . best tauu . perot pon dah lapar . makan fries jaa . makan makan makan . sedawe jugakk akhirnyea . sambong balek pergi castle tu tengok donkey . tapi macam kanak kanak punye lahh . kami menikmati econ dekat dalam cos luar panas. hehe :) ingatkan nak pergi WaterWorld but hujan lahh . so kite pergi solat dulu . dah solat pergi beli barangg . madagascar lalu jaa . terpk tempat ape yang belom lagi . so tempat yang belum pergi ialah The Mummy . dalam tu naek roller coster jugakk . menakutkan lah . laju gile . tapi best tak tutup matu pun . huhu . tak menahan sehh . pukol 5.30 pergi tempat berkumpul . sebab nak makan malam . tapi deaowg sempat lagi beli popcorn . sedapp aw ! masok bas then pergi solat . makanan nyea sedapp loh ! masok bas then teroskan perjalan pulang kea Johor . sampai pon malam . salam dengan semue owang . muke ngantok jaa . balek rumah pergi mandi . then bukak lappy tengok jap then teros baring atas katil , denga lagu sambile text nurain my BFF :) okays lah . niena nak balek kampung . kbye .

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt