Space Shutter
SToRy - sTorY
Friday, 2 December 2011 ✿ 06:12 ✿ 0 Shutter Comments

hello :) tady sy tukar hp dengan BFF sy -ain- . sy pulang hari isnin . petang tu pergi taman dengan Mimi , Emilia , Amelia . Wahh , hikhik . kelakar gela boleh tak , ketawe ketawe . pasto tak habes habes cerite pasal pemain bola sepakk . tapy takboleh lah nak cerite takod deaowg kate sy mulot kepoh pulakk kann ? burtt ! hm . kay kite diam diam jaa eh . Haha kesiam amelia dea ulang alik nak amek sy then pergi kedai beli topap RM5 . tapy dah tinggal RM3 kodd . teringin pulak nak bawak basikal so sy naek basikal tbe tbe dea dudok belakang . beratt lah amelia ! takpe jalan jea . bawak bawak eh kenape ringan pulak badan dea ? ketawe terbahak bahak . tapi sebelom tu mimi suro datang ruma dea tu yang teros pergi ruma dea . sampai jaa amelia aku dah taklarat r kau berat . hohok . then jumpe Fara , Fatin and Emilia . ni lah yang sy cakap tady tuu . plan plan nak jugak pergi sane . haha . segan segan . arghh - untong gela boleh tak kalau dapat jumpe kea , picture kea , dating kea . HikHik . sengall jaa kann ? mane mungkin lah dea boleh jadi Bf aku . ap nii cerite pasal bF / bf bf . actually kan kan . cerite aww . sy maseh mahu bersame dengan -H- cos sy maseh sayang sama dea cume dea sombong lohh ! appontakbulehlahh . naseb naseb . tiade rezeki untok bersama dea . alolo . kesian kesian . biarlah hidup dea . kan nanti dea kate aku pakse dea pulak dahh . takmao . sy nak kawan semula dengan dea . alamak dah laen cite pulakk . soey soey :) harini rase macam nak tido awal lahh . kbye . godniet :)

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt