Space Shutter
My Dream ( Part 1 )
Wednesday, 25 January 2012 ✿ 06:53 ✿ 0 Shutter Comments

Hey ! Hye ! Selamat Malam :) Dah lame kita tak post kann ? Sory kite taktahu nak update ape . Kita kan minat gela dengan Korea so kita macam jellys tengok deaowg jadi artis . Pelik eh ? kan kalau Best kita jadi artis , cewahh . seronok sangat . lagi lagi penyanyi korea :D handsome seyy . ramai peminat yang suke dekat deaowg . kalau kita pandai nyanyi or belakon . Boleh tunjuk kan bakat kitaa :> tap kita rase kita takde bakat tu sumee . Hmm , kalau jadi artis malaysia banyak Gosip yang keluar , cerite yang mengarutt aww . Err ~ Penyanyi korea yang kita suke ialah : Kim Hyun Joong , Beast , 2PM , dll . itu lelaki lah kalau perempuan SNSD . deaowg cantik cantik . Kita nak jadi artis bukan nak gelemor or hot kejadah tu sumee , Untonglah sape yang dapat jadi artis tu kann ? Nanti dah besar kita nak Travel seluruh dunia especially Korea . mesti korang pelik ape lah sangat korea tuu .
Jawapan : 1st . kita nak jumpa dengan artis korea , kalau jumpe . InsyaAllah !
 2nd . kita teringin nak duduk dekat negeri orang .
3rd . belajar bahase deaorg .
4th . sambung belajar dekat sana .

First time kita denga lagu korea kita terus minat gelaa . macam dah jatuh cinta dengan korea . thats why kita ADD artist korea dalam facebook wlpon ade yang Roleplayer ade yang Original punyee :) Phone kita jugak banyak lagu korea , tak banyak macam kawan kitee tuuu . dea err suke gila korea aww . kita tahu kita org Malaysia tapi tak salahkan kalau kite minat or suke benda ni sume ? kita selalu berdoa agar impian kita ni tercapai . Banyak lagi kita nak story sebenarnye .
Contoh bahase korea :
1) Saranghae : Iloveyou . 2) Kamsahamnida / Gomawo : ThankYou . 3) Cheonma : Welcome . 4) Hana : satu . 5) Molla : I dont know . 6) Jinjja : Really ? 7) Annyeonghaseyo : Hello !
Maaf lah sikit aja nant kite post lagi pasal korea kay ? Belajar ker korea , kita faham sikit sikit jaa .
Okayy lahh . Kitaa nak pergi dahh . Ber-Facebook pulakk . Nanti kalau ade mase kita post name sape yang nak dalam bahase Korea . Kbaii .
#Kamsa For Reading :)

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt