Space Shutter
My Dream ( Part 2 )
Wednesday, 25 January 2012 ✿ 23:42 ✿ 0 Shutter Comments
Hye ! Selamat Petang . Haa ! nak story My Dream Part 2 pulakk . nak story pasa; ape ? Okay kita story pasal My Ambition :) Assalamualaikum , Korang nak thu tak ambition kita ape ? Kita memang suke / nak jadi Doktor but kita geli tengok Darah banyak banyak . mesti lah orang akan kate buat ape jadi dokotor kalau geli dengan darah , right ? tapi kita ade spare . kita ade lagi 1 ambition yang kita nak jadi aw . Ape deaa ? Jeng Jeng Jeng . Selain dari doktor kita nak jadi Fashion Designer . tapi yang penting kena pandai menjahit kann ,
Yeahh ! Jahit tu penting so sebab tuh kita masuk F1 kita amek ERT
 ( Ekonomi Rumah Tangga ) ada memasak , jahit dan sebagainyea . kita ade lukis baju tapi tak lah lawa sangat . koran nak tengok tak ? hmm . nanti kita masukkan aw . kita just cakap macam mana reka , bentuk dea ajaa . tak kesah kan . Baju yang pertama ialah Baju Biru , maseh belum ade name lahh . tapi mama suruh kita jadi Tukang Make-up . tapi kalau makeup artis boleh lah kan . baru Untungg ! Kedua baju alah alah muzik . corak dea muzikk . Ketige snow white . tapi tak lawa lahh . KeEmpat macam zaebra . tapi colour Pink r . Kelima macam bidadari . lawa ade sayap dea lagi aw . budak kecik pakai pun lawa .
Okay lahh . Itu ja kodd yang kita perlu bagithu . Kalau dah besar kita nak ade Butik sendiri boleh buat ape aja dengan butik uh . nak maju kann supaya ade org dtg and beli . Promotekan sekali aw .
Thats my ambition . My ambition is to be a Fashion Designer . Dahlah Penulis My Dream dahh penatt .
Kbaii . Iloveyouu :)
Maaf . Kalau cerite nii tak berape Bestt . ^^

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt