Space Shutter
Lalalala .
Saturday, 21 April 2012 ✿ 08:31 ✿ 0 Shutter Comments
Hi . sorry baru update blog , dah lame kan tak post ape ape dekat blog nii ? Hihi . Kiteww penat sangat aww harini sebab tadi kitew pergi sch ganti . Hmm bukan belajar sangat pungg tapi happy gilo . Act , dengan sejujurnye kiteww nak macam someone , mahu tahu siape ? Ofc Yuna :) I like her so muchh . Care dy pakai shawl , dah travel 1 dunie . I want to be like her . Please , lagu dy sedap lagi lagi lagu Terukir Di Bintang , bile dengar lagu tu seperti dilamun cintaa <3 Hmm kalau boleh sangat nak jumpe dy awww , btw dy lawa taww tak moh kutuk kakak kiteww ehh . Ngee :] sist , i want to be yr sister , chat with you , talk with you , text with you but i know mane ade artis nak bagi numb phone dekat org luar but kitew bukan org luar kite fans awak .

Jangan engkau mintak intan permata tak mungkin ku mampu ,
Tapi sayangkan , ku capai langit dari langit untukmu ,
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba ,
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia ,
Hati ini bukan milik ku lagi . Seribu tahun pun akan ku mati Kan kamu ,
Sayangku jangan kau persoalkan siapa hatiku ,
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu .

Lalalalala . nak lyric carik sendiri dekat youtube . Lenguh tangan kiteww Im sorry sist . Hikhokk . Hmm kay lah bbye yayang . Muahh :*

Older Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt