Space Shutter
Lalalala .
Saturday, 21 April 2012 ✿ 08:31 ✿ 0 Shutter Comments
Hi . sorry baru update blog , dah lame kan tak post ape ape dekat blog nii ? Hihi . Kiteww penat sangat aww harini sebab tadi kitew pergi sch ganti . Hmm bukan belajar sangat pungg tapi happy gilo . Act , dengan sejujurnye kiteww nak macam someone , mahu tahu siape ? Ofc Yuna :) I like her so muchh . Care dy pakai shawl , dah travel 1 dunie . I want to be like her . Please , lagu dy sedap lagi lagi lagu Terukir Di Bintang , bile dengar lagu tu seperti dilamun cintaa <3 Hmm kalau boleh sangat nak jumpe dy awww , btw dy lawa taww tak moh kutuk kakak kiteww ehh . Ngee :] sist , i want to be yr sister , chat with you , talk with you , text with you but i know mane ade artis nak bagi numb phone dekat org luar but kitew bukan org luar kite fans awak .

Jangan engkau mintak intan permata tak mungkin ku mampu ,
Tapi sayangkan , ku capai langit dari langit untukmu ,
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba ,
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia ,
Hati ini bukan milik ku lagi . Seribu tahun pun akan ku mati Kan kamu ,
Sayangku jangan kau persoalkan siapa hatiku ,
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu .

Lalalalala . nak lyric carik sendiri dekat youtube . Lenguh tangan kiteww Im sorry sist . Hikhokk . Hmm kay lah bbye yayang . Muahh :*
Birthday Kitaa
Tuesday, 7 February 2012 ✿ 18:06 ✿ 0 Shutter Comments
Happy Birthday to Me :)

Hari ni 8 Februari . Hari Rabu . Dah besar dahh 14 tahun . Cepat nyer aku Besar Kann ? Haha . Harini Mama saja tinggalkan Broadband , wahh bagusnyer . Thankyouu for This Broadband kayy .

Iman orang pertame yang wish birthday aku . Huhu sebab dea kan duduk asrama so dea wish awal lahh :) okay lah iman yang 1st wish lagipun aku mane ade boyfiee . HAHA !! nant dekat sekolah mesti senyum ja tauu . Hmm macam takde story pasal Birthday nihh . tapi semalam aku chat dengan semua orang sebap bosan gila . Yang online pun tak ramai aww . so chat ja dengan sape sape wlpon Tak kenal . Hmm skg pukul 10 ade lagi bape jam nak gerak pergi sekolahh :(

Alahaii rase macam malas gilaa tauu , harini cikgu KH tak datang tapii ade banyak kerja nak kena buat . Elehh cikgu nihhh . Jangan bagi banyak banyak harini kan hari jadi saya cikgu taktahu ker ? Hehe . Btw harini beg ringan kodd . Err ape nak buatt . datang sekolah belajar belajar muke sape aku nak menghadap selain cikgu , kawan kawan . hampehh ,

Happy Birthday To You , Happy Birthday To Niena , Happy Birthday To You .

Thankyouu for sape yang wish My Birthday . ILoveYouuu * Hahaa :) Kbye .
My Dream ( Part 2 )
Wednesday, 25 January 2012 ✿ 23:42 ✿ 0 Shutter Comments
Hye ! Selamat Petang . Haa ! nak story My Dream Part 2 pulakk . nak story pasa; ape ? Okay kita story pasal My Ambition :) Assalamualaikum , Korang nak thu tak ambition kita ape ? Kita memang suke / nak jadi Doktor but kita geli tengok Darah banyak banyak . mesti lah orang akan kate buat ape jadi dokotor kalau geli dengan darah , right ? tapi kita ade spare . kita ade lagi 1 ambition yang kita nak jadi aw . Ape deaa ? Jeng Jeng Jeng . Selain dari doktor kita nak jadi Fashion Designer . tapi yang penting kena pandai menjahit kann ,
Yeahh ! Jahit tu penting so sebab tuh kita masuk F1 kita amek ERT
 ( Ekonomi Rumah Tangga ) ada memasak , jahit dan sebagainyea . kita ade lukis baju tapi tak lah lawa sangat . koran nak tengok tak ? hmm . nanti kita masukkan aw . kita just cakap macam mana reka , bentuk dea ajaa . tak kesah kan . Baju yang pertama ialah Baju Biru , maseh belum ade name lahh . tapi mama suruh kita jadi Tukang Make-up . tapi kalau makeup artis boleh lah kan . baru Untungg ! Kedua baju alah alah muzik . corak dea muzikk . Ketige snow white . tapi tak lawa lahh . KeEmpat macam zaebra . tapi colour Pink r . Kelima macam bidadari . lawa ade sayap dea lagi aw . budak kecik pakai pun lawa .
Okay lahh . Itu ja kodd yang kita perlu bagithu . Kalau dah besar kita nak ade Butik sendiri boleh buat ape aja dengan butik uh . nak maju kann supaya ade org dtg and beli . Promotekan sekali aw .
Thats my ambition . My ambition is to be a Fashion Designer . Dahlah Penulis My Dream dahh penatt .
Kbaii . Iloveyouu :)
Maaf . Kalau cerite nii tak berape Bestt . ^^

Older Post
Me You Home
DashboardFollow

MissNiena !


Hello , call me Niena and Im 14 y/o.

Jom Chit-Chat !


Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt